Plinten inclusief montage sinds 2006 een begrijp in Nederland, hier een overzicht van enkele foto’s van stuntenmetplinten.nl Wij veranderen deze foto’s met enig regelmaat; bezoek onze facebookpagina en/of instagramaccount voor meer foto’s. Hier hebben we ook wat afbeeldingen van het kitten van de vloerzijde geplaatst. Op de pagina plinten afkitten staat o.a. wat u van ons mag verwachten als de nummer 1 van Nederland in plinten plaatsen.

Plinten afkitten doen wij wel direct. Wij werken direct alles of, dus ook de bovenzijde van de plint voorzien we van een strakke kitrand. Geen smoesjes, van de plinten moeten nog werken, of de lijm moet eerst helemaal uitgehard zijn. We doen gewoon direct wat we hebben afgesproken. Een verstandige keuze om te kiezen voor hét adres voor plinten laten plaatsen.

Plinten laten leggen door heel Nederland, van Maastricht tot aan Groningen, daar valt niets op af te dingen.! Kijk op onze website voor hoge plinten plaatsen of watervaste plinten laten plaatsen. Wij leveren altijd sierlijsten en plinten inclusief montage.

Hoe je het ook wil noemen,

  • Plinten monteren
  • Plinten laten leggen
  • Plinten laten zetten
  • plinten inclusief montage
  • plinten laten plaatsen
  • plinten plaatsen

Ons sterrenteam doet het allemaal, met veel deskundigheid en vakmanschap.

All-inclusive tarieven

Wij hanteren een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die je voor een strekkende meter MDF-plint betaalt, inclusief montage, kit en btw is. Alle plinten zijn gegrond en gelakt in RAL 9010. (ieder andere kleur tegen meerprijs mogelijk) Tevens is de moderne plint ook verkrijgbaar in een flexibele uitvoering

Standaard kleuren

Sinds kort ook standaard in het assortiment, de kleuren ral9016, ral9001, ral9005, ral7016 deze kleuren gelden voor de moderne plint in de hoogte maat 70-90 en 120mm en diktemaat 9, 12 en 15mm Al onze plinten zijn gemaakt van MDF in V313-kwaliteit. Deze kwaliteit is extra vochtwerend.

Combineer onze plinten met plintneuten en of architraven.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.