Renovatie plinten stuntenmetplinten

Renovatieplinten. Thuis lekker aan het klussen geweest? Alles een opfrisbeurt gegeven, de wanden een ander kleurtje, misschien een nieuwe inrichting volgens de laatste interieurtrends, en wellicht zelfs een nieuw vloertje geplaatst of laten plaatsen?

Alles nieuw, maar nog wel bouwplinten…

Alles oogt weer als nieuw, tot je naar die foeilelijke bouwplinten kijkt. Zelfs nadat je urenlang op je knieën over de grond hebt gekropen om ze te schuren en over te schilderen, blijft het eindresultaat toch niet wat je had gehoopt: je plinten passen niet meer bij je vernieuwde interieur. Tijd voor renovatieplinten!

Renovatieplinten stuntenmetplinten

Renovatieplinten zijn de oplossing

De redding is nabij. Overzetplinten, ook wel renovatieplinten genoemd, zijn de oplossing. De oude bouwplinten weghalen en vervangen is ook een optie, maar de kans is groot dat je bij het verwijderen de muren beschadigt. En krijg je de bouwplinten wél schadevrij van de muur, dan blijkt de ruimte tussen de muur en de vloer vaak te groot voor een nieuwe muurplint.

Renovatieplinten stuntenmetplinten

Daar komt de renovatieplint om de hoek kijken. De overzetplint past namelijk probleemloos over je bestaande bouwplint heen. Bouwplinten zijn oorspronkelijk vaak bruin van kleur en hebben veelal een afmeting van 55×9 mm. De overzetplint heeft aan de achterzijde een uitsparing van 60x12mm en past dus zonder moeite over de bestaande plint heen.

Renovatieplinten standaard in wit en zwart

Kiezen voor renovatieplinten is kiezen voor een mooie, strakke nieuwe plint. Zonder verder schilder- of sloopwerk is je huis binnen enkele uren weer helemaal anno nu. Wij leveren de overzetplinten standaard in de volgende kleuren wit en zwart:

  • RAL 9010 (zuiver wit)
  • RAL 9016 (signaalwit)
  • RAL 9005 (gitzwart)

Liever een andere kleur? Geen probleem!

Wil je graag een andere kleur renovatieplint dan wit of zwart? Wij regelen het voor je. Onze overzetplinten zijn net als onze andere plinten in alle kleuren en afwerkingen te bestellen. Wij spuiten ze voor je in de gewenste kleur in onze eigen meubelspuiterij, en hanteren hiervoor de hoogste kwaliteitstandaard.

Kies voor gemak (én een perfecte afwerking)

Alle plinten die wij leveren en plaatsen (en dat zijn er veel) werken we uiteraard netjes af, zodat jij zelf niets meer hoeft te doen. Onze vakmannen monteren je plinten met de grootste zorg. En als ze klaar zijn kitten ze direct GRATIS de bovenzijde van de plint af.

Wil je na het plaatsen van je renovatieplinten aansluitend ook de onderzijde van de plint afgekit hebben? Hiervoor werken wij samen met een professioneel kitbedrijf dat kwaliteit net zo hoog in het vaandel heeft als wij. Met minder nemen we geen genoegen, en dat hoef jij dus ook niet te doen.

Want we doen het goed, of we doen het niet!

Bekijk ook onze acties en aanbiedingen.

Vergelijkbare berichten