Wat kost plinten plaatsen stuntenmetplinten

Wil je weten wat het kost om bij jou plinten te laten plaatsen? Stuntenmetplinten heeft sinds 2006 de nodige kilometers aan plinten geplaatst. Al sinds onze start hanteren wij de formule ‘all-inclusive plinten’, wat betekent dat je één bedrag betaalt voor je plinten, de montage én de afwerking. Zo weet jij van begin tot eind precies waar je aan toe bent.

Wij zijn van mening dat een prijsopgave voor iedereen helder moet zijn. Geen onverwachte of verborgen posten, maar in één oogopslag zien wat de kosten zijn. Geen ‘laagsteprijsgarantie’ roepen terwijl dit aan het eind van de streep niet zo blijkt te zijn, maar gewoon de beste prijs bieden en de beste zijn in wat je doet. Daar staan wij voor.

Eerlijk zakendoen met heldere prijzen

Uiteraard is de prijs voor jouw plinten afhankelijk van de gekozen materialen en de lengte van jouw plinten. Graag maken we voor jou een offerte op maat. Verderop in deze blog geven we je alvast een indicatie.

In een andere blog kun je lezen hoe wij denken over eerlijk zakendoen. Naar mijn idee schort het hier nog wel eens aan. Wij zijn helder over onze prijzen en bezorgen je geen verrassing achteraf. Alles staat keurig vermeld op de offerte, zodat je precies weet wat je van ons kunt verwachten.

Laat plinten plaatsen aan vakman over

Je kunt natuurlijk zelf plinten kopen bij de lokale bouwmarkt en daar het hele weekend mee aan de slag gaan. Maar de meeste mensen weten niet dat er bij het plaatsen van plinten veel meer komt kijken. Plinten plaatsen is een specialistische klus die veel tijd kost als je hier niet bekend mee bent. Want met plinten kopen alleen ben je er nog niet: denk bijvoorbeeld aan de lijm waarmee je de plinten gaat vastzetten, en aan de kit om de randen van de plinten netjes mee af te werken.

En dan heb ik het nog niet gehad over hoe je de plinten gaat zagen. Je kunt lekker in de weer gaan met een verstekbak, maar wil je het echt netjes hebben, dan heb je een afkortzaag nodig. En de meeste doe-het-zelvers hebben die thuis niet staan.

Plinten inclusief montage vanaf 8,95 p/m

Als je een optelsom zou maken (en dat hebben wij in 2006 al gedaan) kom je tot de conclusie dat het voordeliger is om het plaatsen van plinten over te laten aan de vakmensen. Wij leveren al plinten vanaf 7,95 per strekkende meter, inclusief montage en volledig afgewerkt. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend gespoten plinten (leverbaar in iedere kleur).

De plinten die je in een bouwmarkt koopt, zijn doorgaans folieplinten. Deze plinten gaan snel rafelen als je ze zaagt. Dit levert niet het resultaat op dat je vooraf voor ogen had of waar je achteraf blij mee bent.

Groot assortiment plinten

Bij een specialist in plinten hoort natuurlijk een groot assortiment plinten, zowel qua modellen als qua materialen. Wij leveren en plaatsen onder andere:

De meeste plinten kunnen we in iedere gewenste kleur en afwerking spuiten, zodat ze naadloos aansluiten bij de kleuren van je interieur.

Wil je het helemaal afmaken, dan kun je ook de onderkant van de plint laten kitten in een kleur naar keuze. Geef dit aan op je offerteaanvraag, en we nemen het mee in de prijsopgave. De bovenkant kitten wij natuurlijk GRATIS, zodat je plinten altijd strak zijn afgewerkt.

Ontvang snel je offerte op maat

Vraag hier je offerte op maat aan, zodat je binnen één uur precies weet wat het plinten laten plaatsen bij jou kost.

Vergelijkbare berichten