diner voor 2 actie

Een nieuwe actie! Stuntenmetplinten heeft een nieuwe winactie op touw gezet: iedere maand verloten we een VOLLEDIG verzorgd DINER voor 2 onder klanten die onze offerte hebben geaccepteerd.

Zorgeloos genieten bij TIJNES

De actievoorwaarden zijn heel simpel: heb jij deze maand een offerte bij ons aangevraagd en geaccepteerd? Dan maak je kans op de prijs. Meer voorwaarden zijn er niet, behalve dat je samen met iemand naar keuze gaat genieten van een geweldig en volledig verzorgd diner voor twee bij TIJNES in Hoofddorp. En de nota? Die nemen wij voor onze rekening!

All-inclusive diner voor twee

diner voor 2 actie

Want wat kun je verwachten:

  • Aperitief
  • Voorgerecht
  • Hoofdgerecht
  • Dessert
  • Drankjes

Tijdens het diner heb je vrije keus uit de drankenkaart. Laat Martijn en/of Esther je verrassen door hun geweldige kennis van de wijnkaart. Alles wordt dagelijks vers ingekocht en bereid.

Tijnes.nl & stuntenmetplinten.nl

We doen het goed of we doen het niet

Je gaat na een heerlijke avond dus geheel voldaan en verzorgd de deur uit, zonder enige restrictie. Het enige wat we aan je terugvragen is een foto van de avond met Martijn en/of Esther, die we op onze socials mogen gebruiken.

Waarom gekozen voor TIJNES?

We wilden voor ons (uitgestelde) vijftienjarige bestaan alsnog een feestje geven, dat door een inmiddels bekende oorzaak vorig jaar helaas niet kon doorgaan. Bij de zoektocht naar een locatie kwamen we al snel uit bij Martijn en Esther. Daar hebben we zalig geluncht, terwijl we onze wensen bespraken met Martijn. De lunch ging bijna naadloos over in het diner, zo gezellig zaten we te tafelen. De keuze was eigenlijk al direct na het eerste contact gemaakt. Met deze samenwerking versterken we de band tussen de lokale ondernemers in Haarlemmermeer, een streven dat bij Stuntenmetplinten.nl voorop staat.

Herkenbare bevlogenheid

Tijnes partyzaal

Wat ons direct opviel is de bevlogenheid waarmee Martijn en Esther spreken over hun mooie bedrijf. Ook hun buitengewone productkennis trof ons. En dan niet alleen hun kennis over de gerechten, maar zeker ook hun wijnkennis. Goed werk leveren en je klanten voorop stellen: diezelfde bevlogenheid zit ook in mijn DNA.

Na die uitgebreide lunch genoten we daar met ons gezin nog een paar keer van een heerlijk diner. Ieder bezoek was voor ons een bevestiging dat we de juiste keuze hadden gemaakt.

Bekijk de uitslagen op onze socials

De uitslagen van deze winactie maken we bekend op onze socials. Volg ons hier:

Sfeervolle (feest)locatie

Zoek je een mooie, sfeervolle locatie voor een bruiloft, verjaardagfeest, personeelsfeest, receptie of wat voor feest of gebeurtenis dan ook? TIJNES beschikt over een prachtige partyzaal waar je zelfs officieel kunt trouwen.

Neem gerust contact op met Martijn en Esther:

TIJNES eetcafé en partyzaal
Arnolduspark 3
2132 CR  Hoofddorp
[email protected]
www.tijnes.nl
023-785 35 30
Facebookpagina

TIJNES eetcafé en partyzaal

Maak kennis met TIJNES

Hoi, wij zijn Martijn en Esther Klaassen (marTIJN & ESther). We begonnen met de horeca in het Amsterdamse De Mirandabad. Daarna exploiteerden we een aantal jaar restaurant Tien in Hoofddorp. Onze volgende stap was Pannenkoeken & Crêpes Restaurant De Hop 2.0 in het Amstelpark, dat we ruim zes jaar hebben gerund.

Tijnes eetcafe

Met TIJNES deed zich de gelegenheid voor om naar Hoofddorp terug te keren, waar toch altijd ons hart is blijven liggen. Vol trots presenteren we nu: TIJNES – eetcafé en partyzaal. Je bent van harte welkom!