Wij monteren ook LED plintverlichting onder uw plinten

Onze unieke LED-plintverlichting is volledig universeel toepasbaar. We kunnen de verlichting onder elke plint aanbrengen. Of stand-alone aan brengen, b.v. onder keukenblokken of in trappen. Het unieke is dat het licht niet ín de plint zit, maar dat deze onder de plint gemonteerd wordt.

“Op een vakbeurs zag ik dat er diverse leveranciers bezig waren LED-lampjes in haar plinten te verwerken”. Stuntenmetplinten heeft echter tientallen verschillende plinten; daar kunnen wij niet allemaal een verlichte versie van maken. Daarom zijn wij gaan zoeken naar een systeem dat universeel toepasbaar is. Zo is het idee geboren van onze LED-strips, die we onder de plint plaatsen.

LED plintverlichting stuntenmetplinten.nl

Onze zelfklevende, waterdichte LED strips zijn in bijna iedere lengte leverbaar en met de aluminium profielen en bijbehorende diffusors zorgen deze voor een egale lichtbalk in kleur (RGB+WW). Alle door ons gemonteerde LED strip werken op 24 volt laagspanning en is dus veilig voor iedere toepassing. Onze monteur monteert eerst de aluminiumprofielen, deze zorgt voor een goede warmteafvoer en verlengt de levensduur van de LED-verlichting aanzienlijk. Daarna gaan de LED strips in de profielen, waarna het geheel wordt afgedekt met een diffusor

Als alle armaturen en LED strips pro, (96 led per m¹) gemonteerd zijn wordt er een kunststof afwerkstrip op bevestigd om het felle LED-licht diffuus en dus zo aangenaam mogelijk te maken.

Stuntenmetplinten voorziet de led strip van een dimbare afstandsbediening. Deze is desgewenst ook via een APP te gebruiken. Om de strips niet te laten opvallen als het licht uit is, zijn de afwerk strips er in melkwit (voor MDF-plinten). De LED-strips werken met een 24 volt-voeding en hebben een zeer lange levensduur van circa 50.000 branduren.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.

Voordelen:

  • LED strips pro, 96 led per m¹
  • Waterdicht
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer lange levensduur (50.000 uur)
  • Laag voltage 24 volt
  • Universeel toepasbaar
  • Dimbaar