Luxe buitenmat aluminium

Houd vuil, zand en water tegen met ParketEntree Extreem matten

Bij de aankoop van een vloer is het van essentieel belang om je aan het juiste onderhoudsadvies te houden. Vaak wordt hierbij gedacht aan schoonmaak- en onderhoudsproducten, terwijl het in eerste instantie minstens zo belangrijk is om vocht en vuil buiten te houden.

Al jarenlang is stuntenmetplinten dé leverancier van ParketEntree EXTREEM entreematten. Met de juiste ParketEntree-mat houd je vuil, zand en water buiten, wat ten goede komt aan de levensduur van de nieuwe vloer. De matten van ParketEntree EXTREEM zijn verkrijgbaar in vier verschillende varianten in diverse kleuren, waardoor er voor iedere situatie een geschikte ParketEntree-mat is.

Luxe buitenmat

De schoon-/droogloopmatten van Parket Entree extreem voorkomen het inlopen van vuil en zand, en hebben tegelijkertijd een extreme vochtopname. Ons assortiment schoon-/droogloopmatten is speciaal geselecteerd voor parket-, plavuizen-, laminaat- en PVC-vloeren en zijn uitstekend geschikt voor zowel intensief huishoudelijk als projectmatig gebruik. Er zijn twee collecties: 1 voor binnen en 1 voor buiten. Beide met hun eigen onderscheidende eigenschappen.

Stuntenmetplinten heeft gekozen voor alleen de beste kwaliteit, en dan is, voor een maximale vochtopname, de ParketEntree Extreem de juiste keuze. Deze droogloopmat heeft een natuurlijke uitstraling en neemt in vergelijking met andere matten bijzonder snel veel vocht op. Het gemêleerde decor zorgt ervoor dat vuil niet snel zichtbaar is, en de mat kan ook gewoon gewassen worden in de wasmachine.

De matten van ParketEntree Extreem bestelt u gewoon mee met uw plinten, en wanneer wij deze gaan monteren, snijden we de mat(ten) kosteloos op locatie op maat. De schoon-/droogloopmatten voor binnen van Parket Entree extreem zijn gemaakt van 100% polyester met een gesneden pool en hebben een PVC, ftalaatvrije rug. Het totale gewicht is ± 3.500 gr/m2. Deze snijmatten zijn er in vijf kleuren en 2 breedtes (100 & 200 cm).

De Extreem-matten voldoen aan ontvlambaarheid Euroklasse EN 13501: Ffl. De schoonloopzones van extreem zijn geschikt voor intensief huishoudelijk en projectmatig gebruik (gebruiksklasse EN 1307: 31.) Onze matten zijn tevens geschikt voor vloerverwarming.

Wij adviseren u tijdens de bestelling ook een van onze 4 kleuren afwerkstrippen mee te bestellen. Wanneer u de mat gelijktijdig met de plinten bestelt, betaalt u geen kosten voor het op maat snijden van de mat.

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. Voor (groot) zakelijke opdrachtgevers, verwijzen wij u graag naar projectplinten.nl

Vergelijkbare berichten