Cashback actie stuntenmetplinten.nl

Breng een nieuwe klant aan en ontvang 50 euro cashback

Leidt jouw enthousiasme over ons tot een nieuwe klant of opdracht? Dan maken wij als blijk van waardering 50 euro naar je over! Geen kleine lettertjes, maar heel eenvoudig 50 euro cash rechtstreeks op je rekening. Dus maak je familie en vrienden enthousiast voor Stuntenmetplinten.nl en verdien € 50 cashback per nieuwe klant.

50 cashback stuntenmetplinten.nl

Hoe werkt de cashbackactie?

Deel je goede ervaringen met Stuntenmetplinten met je vrienden, familie, collega’s, buren, et cetera. Komt hier voor ons een nieuwe opdracht uit, vul dan onderstaand formulier in zodat wij weten dat jij ons bij de nieuwe opdrachtgever hebt aanbevolen en ontvang € 50 cash.

De cashbackactie geldt ook als je de contactpersoon bent van een project. Breng jij binnen een (nieuwbouw)project meerdere klanten aan, dan ontvang je als contactpersoon per klant een cashback van € 50. Dit bedrag kan voor de initiator van een project dus al snel oplopen.

Wij keren het bedrag aan je uit zodra de opdracht bij de nieuw aangebrachte klant is voltooid en hij de factuur heeft voldaan. Uiteraard stellen wij als dank hiervoor een review op prijs.

Meld je nieuwe klant online aan

Nadat je van ons de factuur voor jouw eigen opdracht hebt ontvangen en hebt voldaan, ontvang je in je mail een link voor de cashback. Maak eenvoudig iemand anders enthousiast voor onze plinten, vul direct het formulier in en ontvang voor IEDERE nieuw aangebrachte klant een beloning van € 50. Zo simpel is het!

Om geen gevoelige persoonsgegevens te hoeven uitwisselen, vragen wij niet naar jouw bankgegevens. Zodra we jouw cashback hebben goedgekeurd, ontvang je van ons via WhatsApp een code waarmee je een betaalverzoek kunt indienen. Jouw 50 euro cashback staat hierna direct op je rekening. Wel zo veilig, toch?