Keukenplint stuntenmetplinten.nl

Keukenplinten vervangen, ook dit hebben we nu in ons brede assortiment opgenomen.

“Leveren jullie ook keukenplinten?”

We krijgen regelmatig de vraag of we ook keukenplinten leveren en monteren. Wij hebben die ‘boot’ lange tijd afgehouden, want keukenplinten bevestigen is geen standaardklus met standaardmaterialen. Dankzij de grote interesse zijn we nu toch begonnen met een assortiment keukenplinten. Met een mooi aanbod van diverse leveranciers kunnen wij nu ook deze service bieden, dus laat je keukenplinten vervangen door Stuntenmetplinten

MDF keukenplint stuntenmetplinten

.

Keukenplinten zijn ook plinten

Keukenplinten vervangen is een veelvoorkomend fenomeen. Je hebt al een prachtige keuken, maar je besluit te kiezen voor een nieuwe vloer, inclusief nieuwe plinten. Of misschien zijn je huidige keukenplinten gewoon aan vervanging toe. Aangezien keukenplinten voor ons gewoon plinten zijn, hebben we ze nu aan ons assortiment toegevoegd. Het aanbod is op dit moment nog enigszins beperkt, maar we breiden dit snel uit aan de hand van de marktvraag. Hiermee hopen we in no-time ook een zeer uitgebreid assortiment keukenplinten te kunnen aanbieden.

Al onze keukenplinten zijn gemaakt van vochtwerend mdf, tenzij je voor een ander materiaal kiest. Ze worden bovendien voorzien van een afwerkstrip aan de onderkant, zodat vocht niet rechtstreeks in contact komt met de plint.

MDF keukenplint stuntenmetplinten

Profielen transparant Profielen Wit Profielen zwart rondehoek wit rondehoek zwart

Stelpoothouder clip 33 mm Plintenclips Verstelbare schroefpoot

Originele plinten niet meer leverbaar?

Stel: je hebt een massief houten vloer in je woning liggen, en besluit na lang wikken en wegen toch te kiezen voor een compleet nieuwe uitstraling. De vloerenboer gaat aan de slag. Hij verwijdert de ‘oude’ vloer en plaatst een nieuwe vloer terug. Waar je wellicht geen rekening mee heb gehouden, is dat waar de vorige vloer inclusief ondervloer circa 2 cm dik is, de nieuwe vloer wellicht minstens de helft dunner is. Het resultaat is een storende kier onder je keukenplint. En past de huidige plint nog wel, maar kan die wel een upgrade gebruiken, dan levert de keukenboer je bestaande plint toevallig niet meer. Tijd dus voor nieuwe, goed passende en netjes afgewerkte keukenplinten.

Staat de plint van je keuze er (nog) niet bij?

Neem dan even contact op met onze verkoopafdeling. Wij gaan direct voor je aan de slag en kijken bij onze leveranciers wat de mogelijkheden zijn. Wil je een keukenplint in een specifieke (afwijkende) kleur, dan spuiten we die gewoon voor je. In onze eigen meubelspuiterij voorzien we jouw nieuwe keukenplint van tweecomponentenlak, zoals we dit met al onze plinten kunnen doen.

Gooi oude plinten niet weg voor je nieuwe hebt

Keukens zijn er in talloze kleuren, maten en afwerkingen. Ook de manier van plinten bevestigen kan per keuken verschillen. Daarom raden we je aan de bevestigingsmaterialen van de huidige keukenplinten nog even te bewaren. Mochten wij ze niet kunnen leveren, dan gebruiken we de bestaande bevestigingsmaterialen gewoon opnieuw. Die zijn meestal van kunststof en door ze te hergebruiken dragen we ook weer een steentje bij aan het recyclen van plastic. Voor de nieuwe keukenplinten gebruiken wij of volledig gerecyclede kunststof plinten, of mdf-plinten met een FSC-keurmerk.

Help ons met het samenstellen van ons assortiment keukenplinten

Staat jouw keukenplint er (nog) niet tussen, neem dan even contact op met onze verkoopafdeling. Op dit moment zijn we aan het inventariseren welke keukenplinten we in ons assortiment gaan opnemen. Dus schroom niet ons even te mailen of te bellen. Wij werken samen met een groot aantal leveranciers van keukenplinten die bijna alles kunnen leveren.

Ook keukenplinten zijn in iedere kleur leverbaar. We spuiten ze voor je in met tweecomponentenlak in onze eigen meubelspuiterij.

Vergelijkbare berichten