grote of kleine opdracht

Een grote of kleine opdracht: wij draaien onze handen nergens voor om. Van zowel zakelijke klanten als particulieren blijven de aanvragen voor het leggen van plinten volop bij ons binnenstromen.

Zo mochten we vandaag een mooie samenwerking toevoegen aan onze imposante lijst met B2B-opdrachtgevers: in opdracht van een interieurbouwer gaan we alle Nederlandse filialen van een bekende opticienketen voorzien van plinten. Grote kans dus dat je onze bedrijfsbussen de komende tijd in diverse winkelstraten gaat tegenkomen.

loods en rode bus

Goed nieuws!

Volle agenda

Zo’n grote opdracht is goed nieuws voor ons. Tegelijkertijd komt onze agenda hierdoor extra onder druk te staan. Voor ons een ‘luxeprobleem’, voor jou als particuliere klant betekent het dat je beter niet te lang wacht als je nieuwe plinten overweegt. Alleen al vanwege de doorlopend stijgende kosten van de grondstoffen. Heb je onze offerte eenmaal geaccepteerd, dan houden we ons aan de afgesproken prijzen, ook bij tussentijdse prijsstijgingen.

Keuzestress of keuzerust?

Wij weten natuurlijk dat het kiezen van plinten best wat keuzestress kan opleveren, zeker gezien ons grote aanbod aan typen, kleuren en formaten. Maar bij Stuntenmetplinten valt er in ieder geval veel te kiezen, zo moet je het ook maar beschouwen. En we breiden ons assortiment steeds verder uit met nieuwe plinten en diensten. Hierdoor vind je bij ons altijd wat je zoekt. Zo wordt keuzestress juist keuzerust!

Angstzweet

Nieuw: keukenplinten

Steeds vaker kregen we de vraag of we ook keukenplinten leveren en monteren. Daar kunnen we sinds kort volmondig ‘ja’ op zeggen. Is jouw huidige keukenplint, om welke reden dan ook, aan vervanging toe, dan hoef je dit niet meer via je keukenleverancier te regelen. Die zijn over het algemeen een stuk duurder en hebben slechts een beperkt aanbod aan kleuren. Bij Stuntenmetplinten bepaal je zelf de kleur van je plint.

MDF keukenplinten stuntenmetplinten

Zorgeloze planning bij elke opdracht

Planning agenda

Of het nu gaat om een grote of kleine opdracht: onze afdeling planning spant zich voor iedereen optimaal in om te zorgen dat alles soepel verloopt. We zijn in der loop der jaren uitermate creatief geworden met het naadloos op elkaar laten aansluiten van onze agenda’s. Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken.

Zorgeloze communicatie via WhatsApp

Bij elke grote of kleine opdracht houden we je goed op de hoogte van de planning rondom het leggen van je plinten. Nadat je de offerte hebt geaccepteerd, ontvang je een e-mail met een inplanverzoek. Zijn we allebe akkoord, dan hoef jij voorlopig niets te doen. Eén week voor de geplande datum ontvang je via WhatsApp een herinnering dat de gewenste dag aanstaande is. Dit bericht herhalen we één dag van tevoren, zodat je volledig bent geïnformeerd en er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan.

whatsapplogo stuntenmetplinten.nl

We communiceren vrijwel altijd via WhatsApp. Dat gaat lekker vlot en het is duidelijk, zowel voor jou als voor ons. Zorg daarom altijd dat je je 06-nummer bij je aanvraag goed hebt ingevuld.

Vergelijkbare berichten