Advies aan huis/inmeetservice,  sampleservice

Stuntenmetplinten met het Grootste assortiment van Nederland, is niet voor niets sinds 2006 marktleider op ons vakgebied.

Smetplank of aftimmerlijst?

Steeds vaker krijgen we de vraag of we ook een oplossing hebben voor een overgang tussen een gietvloer en (lage) kozijnen en/of schuifpuien. Een echte naam hiervoor hebben we nog niet kunnen vinden, maar we hebben wel de oplossing.

Montageservice voor jouw zelfgekochte plinten

Heb je zelf plinten gekocht en wil je die écht vakkundig geplaatst hebben? Wij plaatsen ook jouw zelfgekochte plinten! Die lijmen we, net als onze eigen plinten, met de beste lijm strak op de wanden, en we werken alles netjes af. De bovenkant van de plinten kitten wij daarbij zelfs helemaal gratis.

Plinten laten monteren

MDF plinten monteren is één van de klussen die altijd blijven liggen. Je richt de woning in en zet de meubels op z’n plaats, en ach, die plinten komen nog wel; je ziet immers toch niets van de plinten. Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is je woning en/of bedrijfspand voorzien van strakke nieuwe plinten.

Geen verrassingen achteraf dankzij All-inclusive tarief

Plinten plaatsen is een specialisme, daar kies je natuurlijk vakmensen voor met de meeste ervaring. Wij doen dit al sinds 2006 en hebben hierdoor een schat aan ervaring opgebouwd. Wij hanteren een ‘all-inclusive’-tarief. Dit betekent dat de prijs die je voor een strekkende meter plint betaalt, altijd inclusief de montage, afwerking, kit en btw is. Alle mdf-plinten zijn standaard gegrond en gelakt in RAL 9010 (iedere andere kleur is tegen meerprijs mogelijk). Alle hardhouten plinten zijn gegrond en geschuurd en worden in een kleur naar keuze gemonteerd. Al onze mdf-plinten zijn gemaakt in de extra vochtwerende V313-kwaliteit. Alle houten plinten dragen het FSC-keurmerk.

Combineer onze plinten met plintneuten en of architraven.

Advies aan huis en webshop

Stuntenmetplinten is niet voor niets al sinds 2006 marktleider met het grootste assortiment van Nederland op ons vakgebied. Bij ons kun je ook een advies aan huis aanvragen. Maak je liever eerst gebruik van onze sampleservice? Vraag je monsterstukje dan hier online aan. Als je zoekt naar een overschilderbare kit of siliconenkit in de juiste kleur, kijk je op shop.stuntenmetplinten.nl.