vroegboekkorting

De eerste actie ligt alweer achter ons, en we pakken direct flink door met onze fenomenale acties.

Boek je vroeg dan profiteer je van de al-ler-scherp-ste prijzen


Hoeveel korting krijg ik?

Stuntenmetplinten heeft een enorm drukke agenda en daar willen we onze klanten van mee laten profiteren. Accepteer je nu onze offerte en is de montage datum over 3 maanden, dan krijg je 25% korting op ons gehele MDF plinten assortiment.

  • 1 maand vooruit boeken = 10% korting
  • 2 maanden vooruit boeken = 20% korting
  • 3 maanden vooruit boeken = 25% korting

2023 was druk, maar geweldig

In het afgelopen jaar plaatsten we tientallen kilometers plinten bij zowel particulieren als zakelijke klanten, voorzagen we wanden van wandpanelen, plaatsten we sier- en kroonlijsten en lieten we onze klanten veilig hun trap afdalen langs door ons geplaatste trapleuningen. Kortom: 2023 was een druk, maar geweldig jaar. Dit alles heeft zich vertaald in veel tevreden klanten en een groot aantal mooie reviews. Iedereen weet dat mensen eerder geneigd zijn een negatieve recensie achter te laten dan een positieve. Juist daarom zijn wij extra blij met en trots op het uitblijven van negatieve beoordelingen.

Wandpanelen

Hoe ging het in 2023 met de concurrentie?

Eigenlijk mag het woord ‘concurrent’ geen naam hebben. Want waar de ene collega gespecialiseerd is in de verkoop van sierkussens en lampen en daarbij aanvullend ook plinten doet, kopieert de ander bijna onze hele website, inclusief aanbiedingen, teksten en afbeeldingen. We kunnen ons eraan storen, maar in feite is het niet meer dan een groot compliment aan ons adres. Blijkbaar doen we iets goed en laten we graag de concurrenten ver achter ons.

Al sinds 2006 in jouw voordeel

Omdat wij al sinds 2006 aan de weg (wand) timmeren, hebben wij als enige de beste exclusieve deals met onze leveranciers kunnen sluiten. En wat is er nou mooier dan in 2024 dit voort te zetten met spectaculaire acties.

TOT 25% vroegboekkorting
op het hele assortiment mdf-plinten*

* Lees hier de voorwaarden

Vroegboekkorting stuntenmetplinten.nl

Nieuw in ons assortiment

Zoals het hoort bij de nummer 1 in plinten, introduceerden we ook in 2023 een groot aantal nieuwe producten en diensten. We zetten ze even voor je op een rijtje:

NIEUW: je eigen plinten laten monteren

Met grote regelmaat krijgen we aanvragen van klanten die zelf plinten hebben aangeschaft, maar opzien tegen het plaatsen ervan, of niet beschikken over het juiste gereedschap of de vakmanschap. Met onze unieke montageservice hebben we daar nu ook een oplossing voor.

NIEUW: je gietvloer laten afwerken

Aftimmerlijst (smetplank)

Je hebt een prachtige gietvloer aangeschaft, maar de overgang tussen de gietvloer en het kozijn is voorzien van een houten plank (smetplank). Vanwege de kans op scheuren tussen beide materialen is het vaak niet mogelijk om de gietvloer over die plank te laten leggen. Ook hiervoor hebben we een mooie oplossing bedacht en gevonden.

Wij plaatsen afwerklijsten/smetplanken van hoogwaardig (watervast 5.5mm) multiplex, in iedere gewenste kleur gespoten, een aantal millimeters over de gietvloer en de bestaande smetplank heen. Het resultaat is een mooie overgang tussen je nieuwe vloer en het kozijn. Ideaal! Het kan natuurlijk ook vóórdat de gietvloer wordt geplaatst zodat je vloerenleverancier de vloer tegen de nieuwe smetplank kan werken..

Nieuw assortiment entreematten

Dat gietvloeren en plak-pvc-vloeren populair zijn, hoeven we je niet te vertellen. Je hebt ze vast al op sociale media voorbij zien komen, bijvoorbeeld als visgraat of walvisgraad. Allemaal prachtige vloeren, en die wil je natuurlijk mooi houden. Wij leveren hiervoor al geruime tijd droogloopmatten (entreematten) uit het hogere kwaliteitssegment van de OTIUM Extreem-serie.

Entreemat Functioneel grijs

Deze schitterende matten waren voorheen alleen verkrijgbaar in een hoogte van ±9 mm. Voor de eerder genoemde populaire vloeren is dit vaak te hoog. Daarom hebben we in ons assortiment entreemat OTIUM Functioneel opgenomen, met een hoogte van slechts ±3 mm. Zo sluit jouw droogloopmat bijna naadloos aan op je mooie vloer!

Profiteer ook van 25% korting

Ook profiteren van 25% vroegboekkorting op ons hele assortiment mdf-plinten? Lees de voorwaarden en vraag meteen je offerte aan.

Vergelijkbare berichten