Banner 2024 24% korting

Laten we beginnen met al onze bestaande en nieuwe klanten een mooi en vooral gezond 2024 te wensen!

Het nieuwe jaar 2024 is begonnen en we gaan direct knallend van start met 24% KORTING op ons hele assortiment mdf-plinten. Lees vooral verder!

Aanbieding 2024 24% korting stuntenmetplinten

Jubileumactie 2023

2023 sloten we al af met een geweldige actie van 20% korting op het assortiment mdf-plinten. De aanleiding hiervoor was het 17-jarig bestaan van Stuntenmetplinten (sinds 2006).

2023 was druk, maar geweldig

In het afgelopen jaar plaatsten we tientallen kilometers plinten bij zowel particulieren als zakelijke klanten, voorzagen we wanden van wandpanelen, plaatsten we sier- en kroonlijsten en lieten we onze klanten veilig hun trap afdalen langs door ons geplaatste trapleuningen. Kortom: met 2023 sluiten we een druk, maar geweldig jaar af. Dit alles heeft zich vertaald in veel tevreden klanten en een groot aantal mooie reviews. Iedereen weet dat mensen eerder geneigd zijn een negatieve recensie achter te laten dan een positieve. Juist daarom zijn wij extra blij met en trots op het uitblijven van negatieve beoordelingen.

Hoe ging het in 2023 met de concurrentie?

Eigenlijk mag het woord ‘concurrent’ geen naam hebben. Want waar de ene collega gespecialiseerd is in de verkoop van sierkussens en lampen en daarbij aanvullend ook plinten doet, kopieert de ander bijna onze hele website, inclusief aanbiedingen, teksten en afbeeldingen. We kunnen ons eraan storen, maar in feite is het niet meer dan een groot compliment aan ons adres. Blijkbaar doen we iets goed!

Al sinds 2006 in jouw voordeel

Omdat wij al sinds 2006 aan de weg (wand) timmeren, hebben wij als enige de beste exclusieve deals met onze leveranciers kunnen sluiten. En wat is er nou mooier dan 2024 te beginnen met een waanzinnige actie:

24% korting
op het hele assortiment mdf-plinten*

* Lees hier de voorwaarden

Nieuw in ons assortiment

Zoals het hoort bij de nummer 1 in plinten, introduceerden we ook in 2023 een groot aantal nieuwe producten en diensten. We zetten ze even voor je op een rijtje:

NIEUW: je eigen plinten laten monteren

Met grote regelmaat krijgen we aanvragen van klanten die zelf plinten hebben aangeschaft, maar opzien tegen het plaatsen ervan, of niet beschikken over het juiste gereedschap of de vakmanschap. Met onze unieke montageservice hebben we daar nu ook een oplossing voor.

NIEUW: je gietvloer laten afwerken

Aftimmerlijst (smetplank)

Je hebt een prachtige gietvloer aangeschaft, maar de overgang tussen de gietvloer en het kozijn is voorzien van een houten plank (smetplank). Vanwege de kans op scheuren tussen beide materialen is het vaak niet mogelijk om de gietvloer over die plank te laten leggen. Ook hiervoor hebben we een mooie oplossing bedacht en gevonden.

Wij plaatsen afwerklijsten/smetplanken van hoogwaardig watervast (9mm) multiplex, in de gewenste kleur gespoten, een aantal millimeters over de gietvloer en de bestaande smetplank heen. Het resultaat is een mooie overgang tussen je nieuwe vloer en het kozijn. Ideaal!

Nieuw assortiment entreematten

Dat gietvloeren en plak-pvc-vloeren populair zijn, hoeven we je niet te vertellen. Je hebt ze vast al op sociale media voorbij zien komen, bijvoorbeeld als visgraat of walvisgraad. Allemaal prachtige vloeren, en die wil je natuurlijk mooi houden. Wij leveren hiervoor al geruime tijd droogloopmatten (entreematten) uit het hogere kwaliteitssegment van de OTIUM Extreem-serie.

Entreemat Functioneel grijs

Deze schitterende matten waren voorheen alleen verkrijgbaar in een hoogte van ±9 mm. Voor de eerder genoemde populaire vloeren is dit vaak te hoog. Daarom hebben we in ons assortiment entreemat OTIUM Functioneel opgenomen, met een hoogte van slechts ±3 mm. Zo sluit jouw droogloopmat bijna naadloos aan op je mooie vloer!

Profiteer ook van 24% korting

Ook profiteren van 24% korting op ons hele assortiment mdf-plinten? Lees de voorwaarden en vraag meteen je offerte aan.

Vergelijkbare berichten