Sierlijst Hoofddorp

Sierlijsten: dé trend van nu

Sierlijsten aan de muur

Sierlijsten zijn momenteel een echte trend. Naast de populaire wandpanelen hebben we daarom ook sierlijsten in ons assortiment opgenomen. Zoek je een mooie, professionele en eigentijdse oplossing voor het afwerken van je wanden? Denk dan eens aan sierlijsten van Stuntenmetplinten.nl.

Langdurige mooie oplossing

Sierlijsten zorgen voor een langdurige mooie afwerking van je wanden. Al onze sierlijsten zijn gemaakt van grenenhout. Ze zijn altijd twee keer gegrond, zodat je ze direct na de montage kunt (laten) overschilderen in iedere gewenste kleur. Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar wij kunnen het ook voor je laten verzorgen door onze ambachtelijke schilder. Zoals je van ons mag verwachten, werken we alles direct af (net als onze plinten). Verticaal of horizontaal, alles wordt door onze vakmensen netjes gekit.

Prijsopbouw van aanschaf en montage

Laat je niet in de luren leggen door de prijzen die je ziet op het internet. Die prijzen zijn meestal op basis van dat je eigenhandig aan de slag gaat met een verstekbakje. Daar moet je dan zelf nog de juiste bevestigingslijm bij kopen. En vergeet niet dat er ook vaak verzendkosten bovenop komen! Bij Stuntenmetplinten.nl is alles bij de prijs inbegrepen: montage, lijm, kit, zagen, verzendkosten, btw, et cetera.

Grote internetaanbieder

Sierlijst 12 m¹

Montage 12 m¹

Afkitten 12 m¹

Voorrijkosten

Brandstofbijdrage

Afvalbijdrage

Totaal

€ 78,83

€ 157,28

€ 48,00

€ 130,00

€ 38,50

€ 19,50

€ 472,33

€ 395,00

inclusief

inclusief

inclusief

inclusief

inclusief

€ 395,00

Wat zijn sierlijsten?

Sierlijsten stuntenmetplinten

Een sierlijst wordt ook wel een wandlijst of kaderlijst genoemd. Sierlijsten kunnen op diverse manieren worden gebruikt: als scheidslijn op de wand (meestal ter hoogte van ongeveer een meter), om kaders te maken op wanden en plafonds, om schilderijen te omlijsten, om kasten meer uitstraling te geven, als wanddecoratie of als sierplint die boven de vloer tegen de muur wordt geplaatst.

Met sierlijsten kun je je wanden extra diepte geven. Je kiest zelf of je ze in de kleur van je muur wilt hebben of juist in een contrasterende kleur. Ook kun je er eindeloos mee combineren, bijvoorbeeld door te kiezen voor kleinere vierkante vlakken op de muur, of juist voor grote vlakken. Door in de vakverdeling een schilderij of mooie foto te hangen, komt daar nog meer accent op te liggen.

We hebben onze sierlijsten de namen gegeven van aangrenzende dorpen:

Laat ze plaatsen door de vakman

Stuntenmetplinten.nl is een betrouwbare partner voor het plaatsen van sierlijsten.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige afwerkingsprofielen, waaronder sierlijsten. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en gebruiken alleen de beste materialen en gereedschappen om jouw sierlijsten te monteren. Zo gebruiken we een kruislijn-laserwaterpas om je sierlijsten exact waterpas/haaks te monteren.

Zo zorgen we dat jouw sierlijsten perfect passen en mooi aansluiten op je wanden en je interieur.

Hoe bevestigen wij de sierlijsten?

Net als bij onze plinten lijmen we de sierlijsten op de wanden, zodat je geen spijkergaatjes hoeft dicht te maken. Wel zo mooi én zo gemakkelijk, toch? Overbodig om te zeggen – maar we doen het lekker toch: wij zagen uiteraard alles netjes in verstek en zorgen dat rondom de lijsten geen naadjes zichtbaar zijn.

Klantenservice Stuntenmetplinten

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Of vraag direct een offerte aan voor het laten plaatsen van sierlijsten.

Vergelijkbare berichten