Plinten laten monteren

RVS plinten monteren is één van de klussen die altijd blijven liggen. Je richt de woning in en zet de meubels op z’n plaats, en ach, die plinten komen nog wel; je ziet immers toch niets van de plinten. Wij nemen deze ‘vervelende’ klus uit handen. Binnen enkele uren is je woning en/of bedrijfspand voorzien van strakke nieuwe plinten.

Geen verrassingen achteraf dankzij All-inclusive tarief

Wij hanteren sinds 2006 al een ‘all-inclusive’-tarief. Dat wil zeggen dat de prijs die je voor een strekkende meter plint betaalt, inclusief montage, kit, afwerking en btw is. Plinten plaatsen is een specialisme, daar kies je natuurlijk vakmensen voor. Wij doen dit al sinds 2006 en hebben hierdoor een schat aan ervaring opgebouwd. Wij leveren standaard al onze plinten gegrond en gelakt in RAL 9010 (ieder andere kleur tegen meerprijs mogelijk) wanneer wij de plinten monteren. Onze offertes geven wél aan wat u precies kunt verwachten, wij hebben hier al een mooie blog over geschreven, bij stuntenmetplinten geldt dus, geen verrassingen achteraf!.

Vloerzijde kitten van RVS plinten

Wil je ook de vloerzijde laten kitten, dat doen wij natuurlijk ook. We kitten de vloerzijde van de onze plinten kit op siliconen basis. Hoewel het bij deze plint niet noodzakelijk is, kunnen we ons voorstellen dat je eventuele kiertjes onder de plint wil voorkomen. Geen enkele vloer is namelijk 100% vlak en ondanks de vakkundigheid van onze monteurs, is het niet te voorkomen dat er wellicht een kiertje zichtbaar is. Maar door deze in de gewenste kleur te laten kitten, is de plint naadloos aangesloten op de vloer. De wandzijde van de plint kitten wij zoals je van ons gewend bent, helemaal GRATIS.

Watervaste plinten

Bent je op zoek naar andere watervaste plinten?. Deze plinten zijn van 100% gerecycled materiaal gemaakt, en zo dragen ook wij bij aan een duurzame samenleving. In combinatie met plinten afkitten van de vloerzijde vormt deze combi een stof en waterdicht geheel. We kitten de onderzijde van de plint met siliconenkit zodat eventueel vocht daar geen invloed op heeft. Onze siliconen kit is in de meest voorkomende ral kleuren verkrijgbaar, geef de gewenste kleur door tijdens de offerte aanvraag

Combineer onze plinten met plintneuten en of architraven.

Auteursrecht!

Al onze content (teksten, afbeeldingen en reclame-uitingen) wordt gemaakt door een tekstschrijver en een vormgever in zowel digitale als papieren vorm. Vanzelfsprekend rust hier auteursrecht op – al wordt dit door de concurrent regelmatig met voeten getreden. Er mag dus niets van de content van de rechthebbende worden gekopieerd of hergebruikt, ook geen delen ervan. Dit geldt voor onze websites, drukwerk, en al onze social media kanalen en zowel online als offline.

Nieuwbouwportal.nl en webshop

Zoekt u een overschilderbare kit of een siliconenkit in de juiste kleur, neemt u dan even een kijkje op shop.stuntenmetplinten.nl. We blijven innoveren en zijn aan een nieuw project begonnen; nieuwbouwportal.nl  is een samenwerking van stuntenmetplinten.nl met diverse ondernemers van stukadoor tot aan elektricien die interessante kortingen kunnen opleveren voor uw nieuwbouw of renovatieproject.